Постійний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дом”, шеф-кухар Чаба Бакош пропонує приготувати популярну у світі італійську страву — карпачо.
Смачний і поживний рецепт стане окрасою будь-якого столу.
Щоб повторити рецепт карпачо від експерта, W-Fair розповідає, що вам знадобляться:
Теляча вирізка — 1 кг
Чебрець — кілька гілочок
Часник — 3-4 зубочки
Оливкова олія — 30 мл
Вершкове масло — 40 г
Каперси — 10 шт.
Плоди каперсів — 5 шт.
Салат — 4-5 шт.
Пармезан — 100 г
Сіль
Перець
Для соусу:
Яйця — 2 шт.
Оливкова олія — 50 мл
Гірчиця солодка
Часник — 1 зубок
Цибуля зелена — кілька пір’їн
Каперси — 4-5 шт.
Олія трюфельна — 20 мл
Спосіб приготування:
Телятину намастити оливковою олією, посолити та поперчити. На пательні-гриль розігріти трохи олії з додаванням гілочок чебрецю та часником. Обсмажити м’ясо по хвилині з кожного боку.
Запікати м’ясо у розігрітій духовці протягом 5-ти хвилин.
Для соусу збити блендером яєчні жовтки з гірчицею та олією. Додати подрібнений часник, каперси, зелену цибулю, трюфельну олію і ще раз збити. Тонко нарізати телятину, полити соусом та присипати тертим пармезаном. Подавати на листках салату.
Нагадаємо, раніше W-Fair публікував рецепт французського пирога з грушею.