Повітряні сукні, універсальний білий та прозорість: топ-тренди тижня моди в Парижі S/S25

Основним трендом на показі мод в Парижі S/S25 можна відзначити в першу чергу білий колір. Білий – це універсальний колір, який дозволяє дизайнерам експериментувати з фактурами, акцентами і формами. Він добре комбінується з іншими кольорами, але багато дизайнерів використовували в показах саме «total white look». Стиліст Мирослава Батрін спеціально для W-Fair підготувала детальний огляд трендів […]

Основним трендом на показі мод в Парижі S/S25 можна відзначити в першу чергу білий колір. Білий – це універсальний колір, який дозволяє дизайнерам експериментувати з фактурами, акцентами і формами. Він добре комбінується з іншими кольорами, але багато дизайнерів використовували в показах саме «total white look».

Стиліст Мирослава Батрін спеціально для W-Fair підготувала детальний огляд трендів Тижня моди в Парижі весна-літо 2025.

В колекція ZUHAIR MURAD представлені білі костюми, білі сукні, жакети, корсети. Також в цих образах ми можемо бачити поєднання відразу декількох трендів.

Крім білого кольору, ми бачимо також  об’ємні квіти з бісеру.

Також цей тренд відслідковується в колекціях GIAMBATTISTA VALLI.

В представлених колекція STELLA MCCARTNEY та HERMES, ATLEIN бачимо також поєднання двох трендів – це білого кольору з прозорою сіткою.

Тим часом модний дім CHLOE поєднує діловий стиль з прозорими блузками, а також робить акцент у вигляді золотих прикрас та золотої сумки-мушлі. В колекції присутня легкість матеріалів, квітковий принт – куди ж без нього цієї весни.

Незміною залишається класика – це шовкові сукні в білизняному стилі, які також поєднують із золотими акцентами.

Тренд на  прозорість залишається з нами ще від осені 2024року, він  відслідковується також в інших дизайнерів в поєднанні з іншими кольорами.   

Ось наприклад, бачимо, що CHANEL представляє свій діловий костюм  в чорному кольорі, прозорий з акцентним плетінням – це сучасне та сміливе поєднання, окрім костюмів представлені в даному форматі також сукні та спідниці.

Також в показі присутні ділові костюми більш класичного формату, але також в трендовому білому кольорі. Тут також можемо виділити взуття на платформі, яке буде в тренді в 2025 році, та сумка-мішок.


Такі дизайнери як NINA RICCI, CHRISTIAN DIOR, SHIATZY CHEN активно демонструють в колекціях тренд на прозорість.  

HERMES поєднує в своїх показах декілька трендів це і мікрошорти, і вишневий колір, і сітка. 

Взагалі відтінки червоного та вишневого будуть в тренді ще деякий час. Дизайнери нам представляють різні формати, поєднання фактури в даній кольоровій палітрі.

Можемо також сміливо назвати, що трендом цієї весни будуть всі відтінки зеленого кольору, дизайнери активно поєднують різні фасони, тканини, блискітки в різних відтінках зеленого/оливкового  кольорів.

Металік вже давно асоціюється з футуристичною естетикою. Однак в 2025 році ми побачимо цікаве поєднання з класичною елегантністю. Він захоплює спектр від класичного золота і срібла, до пастельних відтінків і дорогоцінних тонів.

В колекціях BALENCIAGA та ACHE STUDIOS можемо побачити «тотал денім», який не просто не виходить з моди, а відкриває нові можливості для дизайнерських експериментів кожен сезон.

Отже, можемо зробити висновок, що в трендах будуть білий, відтінки зеленого, марсала, металік та денім. Щодо матеріалів  та тканин – легкі повітряні сукні з квітковим принтом стануть обов’язковою частиною модниць. Кружево та напівпрозорість тканин також займуть місце серед трендів, створюючи образи загадковими та ніжними. Рюші також присутні на модних показах, дизайнери роблять акцент на об’єднанні жіночності з елегантністю та практичністю. До взуття слід придивитись з прозорими вставками, туфлі Мері Джейн або ж босоніжки на платформі, з аксесуарів в тренді – масивні золоті та срібні прикраси.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *