У NAVY відбулася зіркова презентація нового YouTube-проекту «Вогняний Фешак»

Просто неба, в BBQ зоні порту відпочинку «NAVY», відбулася презентація авторського YouTube-проекту «Вогняний Фешак».  До вогняної кухні Женя запрошував зірок і гостей комплексу, аби створити найцікавіші шедеври української кулінарії. До приготування пекельних страв долучилися співачки СолоХа та Олена Омаргалієва, а також сексологиня Тіна Кросс. На відкритому вогні вони разом приготували екзотичні страви: реберця за авторським […]

0

Просто неба, в BBQ зоні порту відпочинку «NAVY», відбулася презентація авторського YouTube-проекту «Вогняний Фешак». 

До вогняної кухні Женя запрошував зірок і гостей комплексу, аби створити найцікавіші шедеври української кулінарії. До приготування пекельних страв долучилися співачки СолоХа та Олена Омаргалієва, а також сексологиня Тіна Кросс. На відкритому вогні вони разом приготували екзотичні страви: реберця за авторським рецептом та бичачий хвіст. 

Фешак розпитав зірок про перші поцілунки, стосунки, останні новини, проєкти та зіркові інсайти. А чи склали гості іспит на кулінарні навички, дізнаєтеся вже зовсім скоро у прем’єрному випуску шоу «Вогняний Фешак».

На зірковій презентації були присутні; Марина Арістова, Darisha, MASHA DANILOVA, Альона Омаргалієва, СолоХА, TANYA LI, Вячеслав Соломка, Макс Леонов, Ірина Третьяк, Наталія Солонік, Анна Малиновська та інші.

На головній сцені NAVY виступили муза романтики Darisha та MASHA DANILOVA, які запалили атмосферу та зарядили кожного до шаленого танцю.

Прем’єрний випуск YouTube-проєкту Жені Фешака «Вогняний Фешак» незабаром з’явиться на каналі «Люкс ФМ».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *