Арсен Мірзоян відсвяткував День народження в Києві великим концертом у Жовтневому

Відовий український співак Арсен Мірзоян відсвяткував 46-річчя разом з шанувальниками у столичному Жовтневому палаці, де відбувся його великий концерт-презентація нового альбому «Сонце». Привітати приятеля з Днем народження прийшов відомий виконавець та військовий Сашко Положинський, який разом з артистом заспіві хіт «Стільникове кохання». На концерт завітала і дружина Арсена Тоня Матвієнко, виконавши пісню «Друг» Святослава Вакарчука […]

0

Відовий український співак Арсен Мірзоян відсвяткував 46-річчя разом з шанувальниками у столичному Жовтневому палаці, де відбувся його великий концерт-презентація нового альбому «Сонце».

Привітати приятеля з Днем народження прийшов відомий виконавець та військовий Сашко Положинський, який разом з артистом заспіві хіт «Стільникове кохання».

На концерт завітала і дружина Арсена Тоня Матвієнко, виконавши пісню «Друг» Святослава Вакарчука та пісні власного авторства.

Також Мірзоян заспівав пісню «Сонце» з однойменного альбому разом зі своєю 8-річною донечкою Ніною.

«Сонце» – альбом, сповнений простими базовими сенсами, оголеними війною. Це альбом про життя в умовах війни. Всі метафори і алегорії в піснях, навіяні біографічними історіями. Це памʼять. Ми продовжуємо любити дітей, лікувати батьків, вчимося любити на відстані і просто вчимося. Хочеться зберегти емоцію, щоб памʼятати той ранок, памʼятати тих, завдяки кому ми стоїмо, лишаємось Україною. Ми, артисти, не в змозі написати пісню про кожного, але ми можемо підібрати правильні слова.. Коли, як не зараз бути чесними?» –– зазначив Арсен Мірзоян.

Також артист заспівав і свої популярні пісні «Капронові банти», «Джеральдіна», «Можеш як», «Не Магелан», «Ідіоти», «Поцілуй» та «Вінні Пух».

Крім того, в рамках концерту було проведено акціон, за допомогою якого було зібрано понад 200 тисяч гривень на допомогу військовим.

Пропонуємо вам переглянути більше фото з Дня народження Арсена Мірзояна.

Автор фото: Сергій Марков

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *